reclamebordenvoeruigbeletteringstickersspandoekenglasfoliengevelbordenmagneetstickerswerfpanelendisplaysstoepbordenhome

Net als een reclamepaneel, een envelop of een advertentie in een huis-aan-huis-blad is uw bedrijfswagen een belangrijk communcatiemiddel voor uw bedrijf. Bedrijfswagens zijn ideaal om de aandacht te vestigen op de producten of diensten die u te bieden heeft.
Reklame op auto's heeft dan ook een zogenoemde lange contacttijd. Autoreklame is daarom bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid te vergroten, maar bijvoorbeeld ook om de aandacht te vestigen op acties.

Reclame op een auto kan variëren van een paar letters tot full color foto’s. De autoreclame wordt door ons ontworpen in overeenstemming met uw wensen en met de uitstraling van uw bedrijf.

De reclame wordt gesneden uit folie van zeer goede kwaliteit. De belettering van de auto vindt plaats in onze studio of op lokatie. Afhankelijk van de hoeveelheid van de reclame zal de belettering een paar uurtjes tot een dag in beslag nemen.

U kunt de belettering strak en zakelijk houden maar ook voor een opvallende beletterde auto bent u bij ons aan het juiste adres. Alles is mogelijk. Aan de hand van uw wensen maken wij in overleg of samen met u een ontwerp. Als u nog geen eigen logo of design heeft dan ontwerpen wij deze voor u.

Terug naar boven